Жоден святковий стіл не обходиться без м’ясних страв. Простіше і швидше за все приготувати невибаглива куряче м’ясо. Соковиті курячі відбивні з ананасами і рум’яної сирної скоринкою обов’язково сподобаються вам і вашим гостям.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 500 – 600 гр.
  • Ананас консервований – 250 гр.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Майонез – 2 – 3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати курячі відбивні з ананасом та сиром просто! Курячу грудку вимити, обсушити паперовими рушниками і розріжте на 6 частин.

Кожен шматок курятини відбийте кухонним молотком, попередньо накривши його харчовою плівкою.

Відбивні натріть з обох сторін сіллю і спеціями.

На сковорідку налийте невелику кількість соняшникової олії і обсмажте відбивні з двох сторін. Достатньо однієї хвилини смаження для кожної сторони.

На деко розстеліть фольгу, змастіть її маслом і покладіть відбивні. Змастіть кожну відбивну майонезом, зверху покладіть шматочки ананаса.

Сир натріть на крупну тертку. Посипте відбивні тертим сиром і поставте деко з відбивними в духовку. Температуру духовки поставте на 180 градусів, час запікання – 25-30 хвилин. Коли сир розплавиться і почне покриватися рум’яною скоринкою, відбивні готові.

Покладіть на плоске блюдо листя салату, розкладіть на них відбивні і основне блюдо для святкового столу готово.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні під шубою в духовці