Жоден святковий стіл не обходиться без м’ясних страв. Простіше і швидше за все приготувати невибаглива куряче м’ясо. Соковиті курячі відбивні з ананасами і рум’яної сирної скоринкою обов’язково сподобаються вам і вашим гостям.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 500 – 600 гр.
- Ананас консервований – 250 гр.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Майонез – 2 – 3 ст. л.
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати курячі відбивні з ананасом та сиром просто! Курячу грудку вимити, обсушити паперовими рушниками і розріжте на 6 частин.
Кожен шматок курятини відбийте кухонним молотком, попередньо накривши його харчовою плівкою.
Відбивні натріть з обох сторін сіллю і спеціями.
На сковорідку налийте невелику кількість соняшникової олії і обсмажте відбивні з двох сторін. Достатньо однієї хвилини смаження для кожної сторони.
На деко розстеліть фольгу, змастіть її маслом і покладіть відбивні. Змастіть кожну відбивну майонезом, зверху покладіть шматочки ананаса.
Сир натріть на крупну тертку. Посипте відбивні тертим сиром і поставте деко з відбивними в духовку. Температуру духовки поставте на 180 градусів, час запікання – 25-30 хвилин. Коли сир розплавиться і почне покриватися рум’яною скоринкою, відбивні готові.
Покладіть на плоске блюдо листя салату, розкладіть на них відбивні і основне блюдо для святкового столу готово.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні під шубою в духовці