Ніжні відбивні з соковитим помідором і золотою скоринкою з сиру, приготовлені в духовці, дуже схожі на м’ясо по-французьки, тільки це страва з курки і відразу розділене на порції. Запікаючи м’ясо в духовці ви економите багато часу і не використовуєте зайвого масла для смаження, від чого їжа стає тільки корисніше.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Куряче філе – 600 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа для курки – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Рецепт курячих відбивних з помідором і сиром гранично простий! Куряче філе промийте і промокніть рушником. Наріжте шматочками поперечно волокнам, трохи відбийте молотком, обернувши плівкою. Посоліть і поперчіть або посипте приправою для курки, натріть м’ясо з обох сторін.

Помідори помийте, виріжте місце кріплення плодоніжки, наріжте кружальцями, якщо плоди великі – розрізати навпіл і наріжте полукружками.

Сир натріть крупно з допомогою терки.


Деко змастіть маслом і викладіть на нього шматочки курки. Зверху покладіть помідори на кожен. Змастіть майонезом, присипте сиром і відправляємо в розігріту духовку на 25 хвилин при 180 градусах. Подавайте блюдо гарячим, прикрасивши гілочками свіжої зелені.

Приємного апетиту!

Відбивні Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні з картоплею в духовці Курячі відбивні з сиром і помідорами в духовці Курячі відбивні під шубою в духовці