Ніжні відбивні з соковитим помідором і золотою скоринкою з сиру, приготовлені в духовці, дуже схожі на м’ясо по-французьки, тільки це страва з курки і відразу розділене на порції. Запікаючи м’ясо в духовці ви економите багато часу і не використовуєте зайвого масла для смаження, від чого їжа стає тільки корисніше.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Куряче філе – 600 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа для курки – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Рецепт курячих відбивних з помідором і сиром гранично простий! Куряче філе промийте і промокніть рушником. Наріжте шматочками поперечно волокнам, трохи відбийте молотком, обернувши плівкою. Посоліть і поперчіть або посипте приправою для курки, натріть м’ясо з обох сторін.
Помідори помийте, виріжте місце кріплення плодоніжки, наріжте кружальцями, якщо плоди великі – розрізати навпіл і наріжте полукружками.
Сир натріть крупно з допомогою терки.
Деко змастіть маслом і викладіть на нього шматочки курки. Зверху покладіть помідори на кожен. Змастіть майонезом, присипте сиром і відправляємо в розігріту духовку на 25 хвилин при 180 градусах. Подавайте блюдо гарячим, прикрасивши гілочками свіжої зелені.
Приємного апетиту!
Відбивні Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні з картоплею в духовці Курячі відбивні з сиром і помідорами в духовці Курячі відбивні під шубою в духовці