Лагман з яловичини з локшиною виходить ще більш поживним з додаванням картоплі. Домашнє блюдо стане справжньою родзинкою вашого обіднього столу. Подавайте разом з ароматною свіжою зеленню!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 700 гр.
- Локшина для лагмана – 400 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Буряк – 60 гр.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Редька чорна – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Готувати лагман з яловичини з картоплею і локшиною просто! Яловичину дрібно нарізаємо і обсмажуємо в олії до рум’янцю.
Далі подрібнюємо цибулю, моркву, редьку, буряк, перець і свіжу зелень.
Закидаємо підготовлені продукти до м’яса, заливаємо водою і тушкуємо близько 20 хвилин. Для аромату додаємо подрібнений часник.
Чистимо картоплю і ділимо його на невеликі кубики.
Занурюємо овоч також у страву. Додаємо томатну пасту, сіль і спеції. Продовжуємо готувати ще 30-40 хвилин.
В цей час можна відварити локшину в киплячій воді.
З’єднуємо готову страву з локшиною, доповнюємо зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман в казані Лагман з картоплею Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини класичний Лагман класичний