Лагман з яловичини з локшиною виходить ще більш поживним з додаванням картоплі. Домашнє блюдо стане справжньою родзинкою вашого обіднього столу. Подавайте разом з ароматною свіжою зеленню!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 700 гр.
  • Локшина для лагмана – 400 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Буряк – 60 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Редька чорна – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Зелень – 1 пучок
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Готувати лагман з яловичини з картоплею і локшиною просто! Яловичину дрібно нарізаємо і обсмажуємо в олії до рум’янцю.

Далі подрібнюємо цибулю, моркву, редьку, буряк, перець і свіжу зелень.

Закидаємо підготовлені продукти до м’яса, заливаємо водою і тушкуємо близько 20 хвилин. Для аромату додаємо подрібнений часник.

Чистимо картоплю і ділимо його на невеликі кубики.

Занурюємо овоч також у страву. Додаємо томатну пасту, сіль і спеції. Продовжуємо готувати ще 30-40 хвилин.

В цей час можна відварити локшину в киплячій воді.

З’єднуємо готову страву з локшиною, доповнюємо зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман в казані Лагман з картоплею Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини класичний Лагман класичний