Для приготування цього блюдо знадобитися простий лаваш-рол, свіжі огірки, яйця і плавлений сир. Закуска виходить дуже соковитою і смачною. Відмінне блюдо для перекусів і пікніків! Справжня смакота!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Лаваш – 2 шт.
- Крабові палички – 300 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Сир плавлений – 200 гр.
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Приступим до готування лаваша з крабовими паличками, огірком і яйцем. Яйця кладемо в киплячу воду і варимо 10 хв., зливаємо воду і охолоджуємо яйця під проточною водою. Подрібнюємо яйця на дрібній тертці.
Огірок моєму і також натираємо на тертці, віджимаємо з огіркової маси сік.
Крабові палички дрібно ріжемо ножем.
Зелень промиваємо і кришимо.
Змащуємо 1 лист лаваша з сиром, кладемо на нього огірок і зелень, інший аркуш також змащуємо сиром. Викладаємо крабові палички, яйце. Закручуємо лаваші в рулет і даємо просочитися в холодильнику близько години.
Приємного апетиту!
Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з крабовими паличками Рулет з лаваша з огірком Рулет з лаваша з різними начинками