Мафіни зі згущеним молоком всередині – ласощі по-справжньому приголомшлива. Бісквіт виходить дуже м’який і повітряний, а начинку можна додавати скільки захочеться. Такий десерт набагато смачніше тих, що ми бачимо на прилавках. Рідні точно оцінять ваші старання!
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно – 200 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Яйце – 1 – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 150 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Варена згущене молоко – 100 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати мафіни зі згущеним молоком всередині? Молоко нагріваємо приблизно до 40 градусів. Додаємо в нього яйця, цукор і топлене вершкове масло. Поступово починаємо вводити борошно. Додаємо сіль і розпушувач. Замішуємо тісто.
У формочки кладемо 1 ст. л. тіста, на неї 1 ч. л. згущеного молока і знову 1 ст. л. тіста. Форму треба заповнити на 2/3.
Духовку нагріваємо і ставимо мафіни запікатися. Випікаємо приблизно 30-35 хв. при температурі 200-220 градусів.
Приємного апетиту!
Бісквітні кекси Кекси Кекси без родзинок Кекси на молоці в духовці Мафіни Мафіни на молоці