Млинці фаршировані шинкою і сиром з великою впевненістю можна назвати універсальним стравою. І все завдяки тому, що воно прекрасно вписується і в повсякденне і святкове меню. Крім того, фаршировані млинці дуже легкі, ніжні і водночас ситні. В якості начинки для млинців можна використовувати різні інгредієнти. У цьому рецепті ми представили одне з найбільш, на наш погляд, вдалих поєднань компонентів начинки – шинки і сиру.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 350 гр.
- Молоко коров’яче – 1 л
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Шинка – 200 гр.
- Сир – 150 гр.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати млинці фаршировані шинкою і сиром? У глибоку миску просіваємо борошно.
Туди ж відправляємо сіль і цукор, а також півлітра молока.
Все перемішуємо, поки маса не стане однорідною.
Виливаємо тісто ще пів-літри молока і знову все ретельно перемішуємо.
В окремій ємності злегка перемішуємо розбиті яйця.
Потім яйця акуратно вводимо в тісто, все гарненько перемішавши.
Залиште тісто на двадцять хвилин.
Займемося начинкою. Сир необхідно нарізати соломку. При бажанні можна натерти сир на тертці.
Подібним чином подрібнюємо шинку.
З тіста формуємо млинці, рівномірно розподіливши його по поверхні сковороди.
Обсмажуємо млинець з двох сторін до золотистого кольору.
На край готового млинця викладаємо начинку, потім загортаємо млинець конвертиком.
При бажанні начинений млинець можна злегка обсмажити на вершковому або рослинному маслі.
Млинці готові до подачі.
Млинці з ковбасою і сиром Млинці з сиром Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Російські млинці