Існує безліч рецептів начинок, якими можна нафарширувати тонкі млинці, однак смажені гриби з вареними яйцями – дуже універсальна начинка, яка припаде до смаку майже кожному. Печериці можна замінити звичайними лісовими грибами, якщо у вас лежить в морозилці пакет-інший.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Молочна сироватка – 500 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Для начинки: –
- Печериці свіжі – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 4 шт.
- Майонез – 1 – 2 ст. л.
- Кріп – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати млинці з грибами і яйцем? В рецепті сироватку можна замінити кефіром, молоком і навіть звичайною водою. Змішати сироватку, сіль, яйця і цукровий пісок.
Всипати просіяне борошно.
Збити все міксером або віночком до отримання гладкого однорідного тесту.
Розпечену сковороду змастити салом або олією.
Вилити черпак тесту в центр гарячої сковороди.
Розподілити тісто по колу у формі млинця. Обсмажити близько 1-1,5 хв. з одного боку.
Акуратно перевернути блів і підсмажити з іншого боку. Використовувати все тісто. Млинцям дати трохи охолонути.
Для начинки зварити круто яйця, почистити і порізати дрібними кубиками.
Цибулину почистити і дрібно нашаткувати, обсмажити в рослинній олії.
Печериці порізати кубиками або тонкими пластинками, смажити до готовності.
начинку Остудити, змішати з яйцями, дрібно нарізаним кропом, майонезом і сіллю з перцем.
потроху Викладати начинку на млинці, загорнути будь-яким підходящим чином.
Перед вживанням можна обсмажити на сухій сковороді або в мінімальній кількості рослинного масла.
Приємного апетиту!
Млинці без молока Млинці без соди Млинці на Масляну Млинці на сироватці від сиру ПП млинці Фаршировані млинці з начинкою