Апетитні і некалорійні млинці зі шпинатом. Дуже смачні і поживні. Готувати їх дуже просто і досить швидко. І сніданок для всієї родини готовий!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Шпинат – 80 гр.
- Молоко коров’яче – 350 мл
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Сода харчова – 3 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 5 гр.
- Сіль – 4 гр.
- Масло рослинне – 10 гр.
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати млинці зі шпинатом? Шпинат добре промиваємо, відриваємо стебла, листя розрізаємо на більш дрібні частини і заливаємо його молоком. Подрібнюємо все з допомогою блендера.
Потім вбиваємо яйця і засипаємо цукор з сіллю.
Просіваємо через ситечко борошно, можна відразу в тісто. Також засипаємо соду, намагаючись рівномірно розподілити її по поверхні борошна.
І заливаємо олію. Перемішуємо все блендером. Даємо тісту настоятися протягом 15 хв.
Сковороду промазуємо невеликим шаром масла і розігріваємо. Вливаємо 3 ст. л. тіста, розрівнюючи його по всій поверхні сковороди.
Смажимо на середньому вогні по 2-3 хв. кожну сторону.
Так потрібно прожарити всі млинці. Готові млинці змащуємо вершковим маслом в тій кількості, в якому вам подобається.
Загортаємо млинці конвертом.
Приємного апетиту!
Ажурні млинці на молоці Мереживні млинці на молоці Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на молоці з содою Російські млинці