Смачне соління за східним рецептом, яке можна приготувати швидко і не стерилізуючи. Огірки виходять дуже соковитими, хрусткими і пікантними. Це відмінне доповнення до м’ясних страв і картоплі.
Інгредієнти: на 4.5 л.
- Огірки – 2 кг
- Морква – 500 гр.
- Часник – 1 головка
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Сіль – 50 гр.
- Приправа для корейської моркви – 50 гр.
- Оцет столовий 9% – 100 мл
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Рецепт приготування огірків по-корейськи на зиму без стерилізації простий у приготуванні! Огірки ретельно промиваємо, розрізаємо їх на поздовжні частини.
Моркву чистимо і подрібнюємо за допомогою спеціальної терки для корейської моркви, якщо у вас такої немає, то скористайтеся звичайної, але побільше.
З’єднуємо овочі разом в глибокій мисці.
через прес Часник подрібнюємо.
Змішуємо його з рослинним маслом, оцтом, приправою для корейської моркви, сіллю і цукром.
приготованою сумішшю Заливаємо огірки і морква, ретельно розмішуємо і залишаємо в такому вигляді на пару годин.
Після цього ще раз перемішати всі інгредієнти і ставимо на вогонь. Коли маса закипить, продовжуємо тушкувати на невеликому вогні протягом 15 хв.
Розкладаємо готовий салат в банки і закатуємо.
Приємного апетиту!
Закручування огірків на зиму Мариновані огірки з оцтом без стерилізації на зиму Мариновані огірки на 1 літрову банку на зиму Огірки з цукром на зиму Різані огірки на зиму Солодкі мариновані огірки на зиму