Окрошка на мінералці давно змагається з класичним рецептом. Є багато способів її приготування, але на майонезі виходить просто чудово. Якщо ви хочете зробити суп ще менш калорійним, замініть курячі яйця перепелині. Суп виходить неймовірно смачним і легким!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курка або Яловичина – 300 гр.
- Огірки – 4 шт.
- Кукурудза консервована – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Вода мінеральна – 1 л
- Майонез – за смаком
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа для м’яса – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати окрошку на мінералці і майонезі. Картоплю очищаємо і відварюємо до повної готовності. Також потрібно відварити м’ясо і зварити круто яйця. Щоб шкаралупа видалялася легко, ставимо гарячі яйця під холодну воду.
Огірки миємо. Нарізаємо всі інгредієнти невеликими шматочками.
продукти Змішуємо і додаємо до них кукурудзу.
Зелень миємо й дрібно кришимо.
Заливаємо все мінеральною водою, додаємо кілька ложок майонезу. Дивіться за своїм смаком, посоліть і поперчіть при бажанні. Засипаємо зелень. Охолоджуємо в холодильнику близько години
Приємного апетиту!
Окрошка без редиски Окрошка з яловичиною Окрошка класична Окрошка на майонезі Окрошка на майонезі класична Окрошка на мінералці Окрошка на мінералці з майонезом