Окрошка на мінералці давно змагається з класичним рецептом. Є багато способів її приготування, але на майонезі виходить просто чудово. Якщо ви хочете зробити суп ще менш калорійним, замініть курячі яйця перепелині. Суп виходить неймовірно смачним і легким!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курка або Яловичина – 300 гр.
  • Огірки – 4 шт.
  • Кукурудза консервована – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Вода мінеральна – 1 л
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для м’яса – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати окрошку на мінералці і майонезі. Картоплю очищаємо і відварюємо до повної готовності. Також потрібно відварити м’ясо і зварити круто яйця. Щоб шкаралупа видалялася легко, ставимо гарячі яйця під холодну воду.

Огірки миємо. Нарізаємо всі інгредієнти невеликими шматочками.


продукти Змішуємо і додаємо до них кукурудзу.

Зелень миємо й дрібно кришимо.

Заливаємо все мінеральною водою, додаємо кілька ложок майонезу. Дивіться за своїм смаком, посоліть і поперчіть при бажанні. Засипаємо зелень. Охолоджуємо в холодильнику близько години

Приємного апетиту!

Окрошка без редиски Окрошка з яловичиною Окрошка класична Окрошка на майонезі Окрошка на майонезі класична Окрошка на мінералці Окрошка на мінералці з майонезом