Окрошка традиційна – суп річний, тому що холодне. Ніщо так не освіжає в жаркий день, як тарілка ситної вітамінної окрошки. Крім того, суп готується дуже швидко і просто, тому будь-яка господиня буде від нього в захваті.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квас – 1 л
  • Картопля – 3 шт.
  • Редис – 8 шт.
  • Варена ковбаса – 200 гр.
  • Сметана – 160 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати окрошку традиційну. Картоплю і яйця відварюємо до готовності. Потім остуджуємо і ріжемо невеликими кубиками.

Редис нарізаємо півкільцями, а огірок – маленькими кубиками.

Ковбасу нарізаємо кубиками, зелень дрібно рубаємо.

Нарізані картоплю, яйця, редис, огірок, ковбасу і зелень змішуємо в глибокій ємності. Потім розкладаємо суміш по порційних тарілках.

Квас спочатку виливаємо в ємність, щоб вийшли бульбашки. Квасом заливаємо в порційні тарілки з сумішшю. Подаємо окрошку традиційну зі сметаною.

Приємного апетиту!

Окрошка Окрошка з ковбасою Окрошка з редискою Окрошка м'ясна Окрошка на квасі з ковбасою класична Окрошка на сметані