Окрошка традиційна – суп річний, тому що холодне. Ніщо так не освіжає в жаркий день, як тарілка ситної вітамінної окрошки. Крім того, суп готується дуже швидко і просто, тому будь-яка господиня буде від нього в захваті.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квас – 1 л
- Картопля – 3 шт.
- Редис – 8 шт.
- Варена ковбаса – 200 гр.
- Сметана – 160 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати окрошку традиційну. Картоплю і яйця відварюємо до готовності. Потім остуджуємо і ріжемо невеликими кубиками.
Редис нарізаємо півкільцями, а огірок – маленькими кубиками.
Ковбасу нарізаємо кубиками, зелень дрібно рубаємо.
Нарізані картоплю, яйця, редис, огірок, ковбасу і зелень змішуємо в глибокій ємності. Потім розкладаємо суміш по порційних тарілках.
Квас спочатку виливаємо в ємність, щоб вийшли бульбашки. Квасом заливаємо в порційні тарілки з сумішшю. Подаємо окрошку традиційну зі сметаною.
Приємного апетиту!
Окрошка Окрошка з ковбасою Окрошка з редискою Окрошка м'ясна Окрошка на квасі з ковбасою класична Окрошка на сметані