Ситну охолоджену окрошку можна приготувати різними способами. Спробуйте блюдо з додаванням томатів для вашого сімейного обіду. Овочі додадуть смаку оригінальну і приємну кислинку.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 150 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Вода мінеральна – 3 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для курки – за смаком

Процес приготування:

Готувати окрошку з помідорами легко! Відварюємо куряче філе в підсоленій воді. Подрібнюємо охолоджену курку і огірок. М’ясо можна замінити ковбасою чи шинкою. За бажанням.

Відварюємо картоплю. Його ріжемо кубиками разом з помідорами. Кладемо до інших продуктів.

Відварюємо яйця. Ріжемо їх для окрошки. Подрібнюємо зелень.

Додаємо сметану і гірчицю. Останню краще всього вибирати не занадто гостру.

Заливаємо інгредієнти мінеральною водою. Перемішуємо і ставимо на годину в холодильник.

Охолоджену окрошку можна подавати до столу, прикрасивши часточками помідора.

Окрошка без ковбаси Окрошка без редиски Окрошка класична Окрошка м'ясна Окрошка на воді Окрошка на сметані Російська окрошка