Особливо смачною буде окрошка, яка приготована з м’ясом, а не з ковбасою. Дуже ситна і корисна яловичина зробить окрошку більш насиченою, апетитною. Такий суп не тільки буде освіжати в літню спеку, але і чудово втамовує будь голод.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 200 гр.
  • Картопля – 2 – 3 шт.
  • Огірки – 2 – 3 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Кріп – 1 пучок
  • Сметана – за смаком
  • Молочна сироватка – 0,7 л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати окрошку з м’ясом? Для початку потрібно зробити всі підготовчі процеси. Яловичину промийте та відваріть протягом години в чистій воді до повної готовності м’яса, щоб воно було ніжним і проварену.

Картопля очистіть, промийте і відваріть до повної готовності, а також відваріть яйця.

Обидва продукту остудіть, а овочі і зелень промийте.

В мисці або каструлі з’єднайте нарізані інгредієнти. Відварену картоплю, яловичину, огірочки і яйця перемішайте і додайте до них дрібно порубану зелень.

В миску з інгредієнтами для окрошки влийте сироватку (можна замінити натуральним квасом) і додайте сметанку. Не забудьте про сіль та перець, а після цього подавайте окрошку до столу.

Окрошка без квасу Окрошка м'ясна Окрошка на сироватці Російська окрошка