Ситну охолоджену окрошку можна приготувати різними способами. Спробуйте блюдо з додаванням томатів для вашого сімейного обіду. Овочі додадуть смаку оригінальну і приємну кислинку.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 150 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Сметана – 2 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Вода мінеральна – 3 склянки
- Сіль – за смаком
- Приправа для курки – за смаком
Процес приготування:
Готувати окрошку з помідорами легко! Відварюємо куряче філе в підсоленій воді. Подрібнюємо охолоджену курку і огірок. М’ясо можна замінити ковбасою чи шинкою. За бажанням.
Відварюємо картоплю. Його ріжемо кубиками разом з помідорами. Кладемо до інших продуктів.
Відварюємо яйця. Ріжемо їх для окрошки. Подрібнюємо зелень.
Додаємо сметану і гірчицю. Останню краще всього вибирати не занадто гостру.
Заливаємо інгредієнти мінеральною водою. Перемішуємо і ставимо на годину в холодильник.
Охолоджену окрошку можна подавати до столу, прикрасивши часточками помідора.
Окрошка без ковбаси Окрошка без редиски Окрошка класична Окрошка м'ясна Окрошка на воді Окрошка на сметані Російська окрошка