Пропонуємо вашій увазі ще один варіант приготування оладок з кабачка. На цей раз ми додамо в тісто сир і зелень. Оладки виходять м’які, солонуваті зі свіжою ноткою зелені. Вони відмінно підійдуть для легкого сніданку або вечері.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Кабачки – 1 шт.
- Сир – 50 гр.
- Зелень – за смаком
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Борошно пшеничне – 3 – 4 ст. л.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування оладок з кабачків з сиром і кропом? Кабачок промиваємо, чистимо від шкірки, розрізаємо вздовж навпіл і чистимо від насіння. Натираємо його на крупній тертці.
Сир натираємо на дрібній тертці. Свіжу зелень промиваємо, трохи обсушуємо і дрібно рубаємо. До натертому кабачка додаємо яйця.
Додаємо до кабачка натертий сир і частина посіченою зелені, просіваємо борошно, додаємо сіль і ретельно перемішуємо масу до однорідного стану.
ставимо Сковороду на вогонь, розігріваємо і додаємо рослинне масло. На гарячу сковороду по столовій ложці викладаємо наші оладки. Обсмажуємо пару хвилин на середньому вогні до золотистого кольору. Потім перевертаємо лопаткою і обсмажуємо з іншого боку. Знімаємо зі сковороди на паперовий рушник, воно вбере зайву олію.
Готові теплі оладки подаємо зі сметаною і зеленню. Приємного апетиту.
Кабачкові оладки з сиром і зеленню Оладки з кабачків Оладки з кабачків з зеленню Оладки з сиром Страви з кабачків