Звичайно кабачкові човники начиняють м’ясними начинками, але хто сказав, що не можна готувати без м’яса? Виходить смачний і ніжний варіант овочевого страви, за смаком нагадує рагу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 3 шт.
- Баклажан – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Зелень – за смаком
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – 20 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати овочеві човники з кабачків, кабачки помити, почистити і порізати уздовж навпіл. Прибрати з допомогою чайної ложки м’якоть і насіння, формуючи човники. Головне при цьому не зламати заготовки. Деко змастити олією, викласти на нього кабачки і прибрати в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хв.
Помідор залити окропом, щоб зняти шкірку.
Цибулину почистити, дрібно покришити і обсмажити до рум’яного кольору в олії.
Потерти моркву на крупній тертці, баклажани нарізати маленькими кубиками. Замість баклажана можна взяти 4 печериці. Порізати томат великими кубиками. Так само вчинити і з м’якоттю кабачків. Обсмажити в олії м’якоть кабачків, морква, баклажани, помідори і дрібно нарізаний часник. Смажити 15 хв., додати цибулю.
Дістати туфельки з духовки, начинити їх обсмаженої начинкою. Зверху намалювати сіточку з майонезу. Відправити в духовку ще на 20 хв
Подавати овочеві човники зі сметаною і свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки для схуднення Кабачки з майонезом і часником Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами в духовці Кабачки з часником в духовці Кабачки на вечерю