Звичайно кабачкові човники начиняють м’ясними начинками, але хто сказав, що не можна готувати без м’яса? Виходить смачний і ніжний варіант овочевого страви, за смаком нагадує рагу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Зелень – за смаком
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – 20 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати овочеві човники з кабачків, кабачки помити, почистити і порізати уздовж навпіл. Прибрати з допомогою чайної ложки м’якоть і насіння, формуючи човники. Головне при цьому не зламати заготовки. Деко змастити олією, викласти на нього кабачки і прибрати в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хв.

Помідор залити окропом, щоб зняти шкірку.

Цибулину почистити, дрібно покришити і обсмажити до рум’яного кольору в олії.

Потерти моркву на крупній тертці, баклажани нарізати маленькими кубиками. Замість баклажана можна взяти 4 печериці. Порізати томат великими кубиками. Так само вчинити і з м’якоттю кабачків. Обсмажити в олії м’якоть кабачків, морква, баклажани, помідори і дрібно нарізаний часник. Смажити 15 хв., додати цибулю.

Дістати туфельки з духовки, начинити їх обсмаженої начинкою. Зверху намалювати сіточку з майонезу. Відправити в духовку ще на 20 хв

Подавати овочеві човники зі сметаною і свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки для схуднення Кабачки з майонезом і часником Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами в духовці Кабачки з часником в духовці Кабачки на вечерю