Енді Шеф – визнаний багатьма кондитер, який знає толк в смачної випічки. Панкейкі Енді Шефа – унікальне блюдо: ці американські блинчику виходять повітряними і ароматними і при цьому готуються досить просто, з рецептом впорається навіть новачок. Спробуйте: панкейкі просто тануть у роті!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Молоко коров’яче – 400 мл
  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Цукор-пісок – 130 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сода харчова – 7 гр.
  • Лимонна кислота – 1 гр.
  • Кориця – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати панкейкі Енді Шеф, в глибокій ємності віночком збити яйця, цукор і сіль.

Поступово влити в яєчно-цукрову суміш молоко, перемішати.

Борошно змішати з содою і лимонною кислотою. Поступово всипати в тісто сухі інгредієнти. Додати за бажанням корицю.
Все ретельно перемішати. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану.

На суху розігріту сковороду вилити тісто столовою ложкою, смажити з одного боку до утворення бульбашок. Перевернути панкейк, смажити до утворення золотистої скоринки.

Подавати готові панкейкі Енді Шеф зі згущеним молоком. Приємного чаювання!

Панкейкі Панкейкі без розпушувача Панкейкі з содою Панкейкі на молоко на сковороді Панкейкі на молоці