Ароматні, пишні панкейкі з бананом – найкращі ласощі до чаю. Краще всього подавати такі панкейкі теплими, а якщо полити їх медом, вийти просто прекрасно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Банан – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 170 гр.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Молоко коров’яче – 250 гр.
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Масло вершкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати панкейкі на молоці з бананом? Розбиваємо яйця в миску, додаємо цукровий пісок і щіпку солі. Збиваємо все віночком.
Додаємо молоко, масло, розпушувач і поступово засипаємо борошно.
Банан подрібнюємо в блендері, якщо його немає під рукою, просто розімніть його виделкою. Додаємо його в тісто. Розмішуємо.
Смажимо на середньому вогні, на один панкейк достатньо половини черпака. Обсмажуємо з обох сторін.
Приємного апетиту!
Американські млинці Американські панкейкі Бананові панкейкі Панкейкі Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці з розпушувачем Панкейкі на молоці класичні