Панкейкі – млинці по-американськи. Текстура панкейків пишна і повітряна. Пропоную приготувати корисні дієтичні панкейкі у вафельниці. Якщо використовувати знежирений сир і молоко, то десерт вийде ще і низькокалорійним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир – 180 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Яйце – 2 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
- Борошно цільнозернові – 5 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Арахісова паста – 1 ч. л.
- Цукрозамінник – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати панкейкі у вафельниці? Підготуйте необхідні інгредієнти для панкейків.
Курячі яйця розбийте в глибоку миску і збийте з допомогою віночка.
В яєчну масу викладіть м’який сир і ретельно перемішайте.
Влийте в масу молоко і додайте арахісову пасту. Якщо арахісової пасти немає – нічого страшного, замінювати її нічим не потрібно. Перемішайте віночком до однорідної консистенції.
В окремій ємності змішайте цільнозернове пшеничне борошно, кукурудзяний крохмаль, замінник цукру і розпушувач. Поступово введіть до рідких інгредієнтів.
Добре перемішайте віночком.
Электровафельницу увімкніть розігріватися. Столовою ложкою викладіть тісто в центр вафельниці, закрийте кришку і випікайте 5 хвилин. Якщо хочете, щоб панкейкі вийшли більш схожими на вафлі і хрусткими, випікайте близько 10 хвилин, орієнтуючись на свою вафельницю.
Панкейкі виходять ніжними і повітряними. Заваріть ароматний чай і насолоджуйтеся десертом. Зверху можна полити низькокалорійним сиропом або топпінгом.
Приємного апетиту!
Американські млинці Панкейкі Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці з розпушувачем ПП панкейкі