Панкейкі з кокосовою борошном ідеально підійдуть тим, хто стежить за своєю фігурою і здоров’ям. Любителі кокоса, спробувавши такі панкейкі одного разу, отримають незабутнє задоволення від ніжних ароматних і таких незвичайних оладок і часто балувати себе смачним десертом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Яєчний білок – 2 шт.
- Вершки – 50 мл
- кокосове Масло – для смаження
- Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
- Ванілін – 1 щіпка
- Борошно кокосова – 2 ст. л.
- Протеїновий порошок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування панкейків з кокосовою борошном? Охолоджені яйця розділити на білки і жовтки. Білки помістіть в глибоку чисту і суху ємність, додайте щіпку солі і збийте за допомогою міксера на середніх обертах до пишної піни.
В іншій ємності змішайте з допомогою міксера курячий жовток, вершки і ванілін.
У невеликій мисці з’єднайте кокосову борошно, спортивний протеїн і розпушувач. Добре перемішайте. В отриману жовткову масу додайте суміш сухих інгредієнтів і перемішайте міксером на середніх обертах.
В тісто акуратно, в кілька прийомів вмішайте збиті білки рухами знизу вгору.
добре розігрійте Сковороду на середньому вогні, змастіть невеликою кількістю кокосового масла. Викладіть тісто з допомогою столової ложки і обсмажте до появи золотистого краєчка. З допомогою силіконової лопатки переверніть на іншу сторону і обсмажте ще пару хвилин.
Готові панкейкі на кокосовій борошні подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі на молоко на сковороді ПП панкейкі