Особливо пишними і повітряними виходять панкейкі, приготовані з додаванням сиру. Рум’яне страву як не можна краще підійде для вашого сніданку або ранкового чаювання.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 8 ст. л.
- Сир – 200 гр.
- Молоко коров’яче – 1,5 склянки
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
- Ванілін – 1 щіпка
- Сіль – 1 щіпка
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати панкейкі з сиром, в глибоку ємність розбиваємо яйце, додаємо цукор, ванілін, борошно, розпушувач, соду і сіль.
Сир перетираємо через сито і додаємо до решти продуктів. Ретельно перемішуємо вміст до однорідної маси.
Вливаємо молоко, знову ретельно перемішуємо, поєднуючи всі інгредієнти.
Тепер додаємо в тісто ложку рослинної олії. Це зробить тісто більш еластичним. Так як панкейкі прийнято готувати на сухій сковороді, масло в тесті допоможе нам уникнути пригорання.
Розігріваємо сковороду. Вливаємо тісто і обсмажуємо з обох боків до готовності. Млинці повинні вийти пишними і ніжними.
Викладаємо сирні панкейкі на порційну тарілку. Подавати можна зі сметаною, йогуртом або варенням. Приємного апетиту!
Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі Панкейкі на молоко на сковороді Панкейкі на молоці з розпушувачем Панкейкі на молоці класичні