Особливо пишними і повітряними виходять панкейкі, приготовані з додаванням сиру. Рум’яне страву як не можна краще підійде для вашого сніданку або ранкового чаювання.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 8 ст. л.
  • Сир – 200 гр.
  • Молоко коров’яче – 1,5 склянки
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
  • Ванілін – 1 щіпка
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати панкейкі з сиром, в глибоку ємність розбиваємо яйце, додаємо цукор, ванілін, борошно, розпушувач, соду і сіль.

Сир перетираємо через сито і додаємо до решти продуктів. Ретельно перемішуємо вміст до однорідної маси.

Вливаємо молоко, знову ретельно перемішуємо, поєднуючи всі інгредієнти.

Тепер додаємо в тісто ложку рослинної олії. Це зробить тісто більш еластичним. Так як панкейкі прийнято готувати на сухій сковороді, масло в тесті допоможе нам уникнути пригорання.

Розігріваємо сковороду. Вливаємо тісто і обсмажуємо з обох боків до готовності. Млинці повинні вийти пишними і ніжними.

Викладаємо сирні панкейкі на порційну тарілку. Подавати можна зі сметаною, йогуртом або варенням. Приємного апетиту!

Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі Панкейкі на молоко на сковороді Панкейкі на молоці з розпушувачем Панкейкі на молоці класичні