Запашні і корисні панкейкі з яблуками і корицею можна приготувати без борошна. Такий десерт або сніданок не зашкодить фігурі і при цьому він смачний і ароматний. Інгредієнтів в такому блюді зовсім не багато, готується воно дуже швидко.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Яблука – 2 шт.
  • Манна крупа – 1 склянка
  • Яйце – 2 шт.
  • Кориця – 0.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати панкейкі з яблуком, вибирайте яблука солодкі, так як будемо готувати без цукру. Помийте їх, вирізати серцевину з кісточками і натріть крупно на тертці.

Покладіть подрібнений фрукт в миску, всипте до нього манку, корицю і розбийте яйця.

Все ретельно перемішайте і відставте в сторону на 20 хвилин для набухання крупи.

Прогрійте сковороду змажте маслом за допомогою пензля. Ложкою викладайте тісто на середину, трохи розподіляючи його, щоб товщина млинця була рівномірною. Коли низ стане рум’яним – переверніть панкейк і готуйте з другої сторони.

Приємного апетиту!

Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі Панкейкі без молока Панкейкі без розпушувача ПП панкейкі