Смачний і ніжний святкову паску дуже просто приготувати в хлібопічці. Так він вийде ідеально м’яким і повітряним, і навіть можна вабрать наскільки рум’яної буде скоринка!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Цукор-пісок – 110 гр.
- Цукати – 40 гр.
- Ізюм – 40 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Вершки – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Яйце – 3 шт.
- Ванілін – 1 пакет
- Сухі дріжджі – 1.5 ч. л.
- Куркума – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати паску на вершках в хлібопічці просто! Молоко і вершки з’єднуємо і підігріваємо їх на помірному вогні до 40 градусів.
Вершкове масло розтоплюємо на пару, повністю його охолоджуємо, а потім висипаємо в нього родзинки і залишаємо настоятися на пару хвилин.
Тепер з’єднуємо інгредієнти прямо в хлібопічці. Додаємо до них яйця, борошно, сухі дріжджі, а також ванілін, куркуму і цукор. Замішуємо тісто.
В режимах вибираємо «Солодкий хліб» для ваги 900 гр., а колір скоринки встановлюємо «середній» і натискаємо «пуск». Готово! Залишилося остудити паска, витягти з хлібопічки і прикрасити білковим кремом.
Приємного апетиту!
Великодні паски Паски з начинкою великодні паску без опари паску класичний Святковий стіл на Великдень Солодкі паски