Смачний і ніжний святкову паску дуже просто приготувати в хлібопічці. Так він вийде ідеально м’яким і повітряним, і навіть можна вабрать наскільки рум’яної буде скоринка!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 110 гр.
  • Цукати – 40 гр.
  • Ізюм – 40 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Вершки – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Яйце – 3 шт.
  • Ванілін – 1 пакет
  • Сухі дріжджі – 1.5 ч. л.
  • Куркума – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати паску на вершках в хлібопічці просто! Молоко і вершки з’єднуємо і підігріваємо їх на помірному вогні до 40 градусів.

Вершкове масло розтоплюємо на пару, повністю його охолоджуємо, а потім висипаємо в нього родзинки і залишаємо настоятися на пару хвилин.

Тепер з’єднуємо інгредієнти прямо в хлібопічці. Додаємо до них яйця, борошно, сухі дріжджі, а також ванілін, куркуму і цукор. Замішуємо тісто.

В режимах вибираємо «Солодкий хліб» для ваги 900 гр., а колір скоринки встановлюємо «середній» і натискаємо «пуск». Готово! Залишилося остудити паска, витягти з хлібопічки і прикрасити білковим кремом.

Приємного апетиту!

Великодні паски Паски з начинкою великодні паску без опари паску класичний Святковий стіл на Великдень Солодкі паски