Печериці, приготовані на мангалі, є відмінним варіантом для тих, кому набридли звичні м’ясні шашлики. У рецепті, який представлений вашій увазі, запропонований варіант приготування печериць у вершковому соусі. Для його приготування вам не потрібні особливі кулінарні навички. Крім того, необхідні інгредієнти завжди знайдуться на кухні в будь-якої господарки.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печериці свіжі – 1 кг
- Сметана – 2 ст. л.
- Вершки – 100 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт печериць на мангалі в маринаді гранично простий! Миємо та очищаємо печериці. Для того, щоб наш шашлик вийшов соковитим і ніжним, вибирайте свіжі шампіньйони. Вони відрізняються відсутність темних плям.
Тепер займемося маринадом. Для його приготування в окремій ємності змішуємо вершки, сметану, перець і сіль. Все ретельно перемішуємо.
Занурюємо печериці в маринад і залишаємо мінімум на годину.
Після того, як гриби замаринуются, викладаємо їх на решітку і відправляємо на мангал. Обсмажуємо печериці з обох сторін по сім хвилин.
Маринад для печериць на мангалі Печериці на мангалі Шашлик із печериць на мангалі