Ароматний плов з рису і індички можна приготувати в утятнице. Домашнє блюдо порадує своєю поживністю і легким пряним смаком. Подавайте яскраве частування до обіду!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Рис білий – 400 гр.
- Індичка – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Лавровий лист – 4 шт.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Готувати плов з індички в утятнице просто! Промиваємо м’ясо індички і ріжемо його на шматки середнього розміру.
Викладаємо м’ясо в гусятницю з рослинним маслом. Сюди ж додаємо терту моркву, подрібнену цибулю, сіль і спеції.
Розмішуємо продукти і обсмажуємо їх 10-15 хвилин до готовності.
Додаємо в гусятницю рис. Заливаємо вміст водою і тушкуємо на слабкому вогні 20 хвилин.
наприкінці готування додаємо лаврове листя. Тримаємо страву на плиті ще 5 хвилин і вимикаємо вогонь.
Готовий плов з індичкою розмішуємо і розкладаємо по тарілках. Можна подавати до столу!
Пісний плов Плов без цибулі Плов з індичкою Плов з круглозерним рисом Плов у утятнице на плиті