Домашні котлети, запечені в духовці, виходять соковитими і смачними. Також блюдо добре тим, що воно не вимагає стояти біля плити під час приготування. Ви заощадите час і порадуєте рідних ситним обідом або вечерею.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячий фарш – 0,5 кг
- Кабачки – 1 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Кріп – 1 пучок
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування рубаних котлет з курячого фаршу в духовці? Куряче філе попередньо очищаємо від плівки і жиру. Потім дрібно рубаємо його. Цибулю і моркву очищаємо і подрібнюємо. Для моркви краще використовувати терку з дрібними зубчиками.
В глибокій посуді з’єднуємо рубане куряче м’ясо і овочі. Додаємо до них сметану, яйце, сіль і перець. Перемішуємо до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів. Можна дати фаршу трохи настоятися.
Формуємо з отриманої маси котлети будь-якій зручній для вас формі. Викладаємо у форму для випікання, попередньо змащену маслом. Готуємо в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
Розкладаємо січені котлети по тарілках і подаємо до столу з гарніром. Готово!
Дієтичне курячі котлети Дієтичні страви з кабачків Кабачки з фаршем в духовці Курячі котлети Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети з кабачком Страви з кабачків