Салат «Обжорка» з яловичиною виходить дуже поживним. Яловиче м’ясо багате залізом і у відварному вигляді дуже корисно для організму. Цей салат цілком може бути поданий на обід або вечерю в якості самостійного блюда.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Морква – 2 шт.
- Яловичина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Огірки солоні – 2 шт.
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Майонез – за смаком
- Петрушка для прикраси
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат «Обжорка» з яловичиною і солоними огірками? Яловичину помийте і відваріть до готовності. Потім остудіть і наріжте її тонкими брусками.
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Морква помийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Обсмажте цибулю і моркву на рослинній олії до готовності.
Солоні огірки наріжте кубиками середнього розміру.
Зубчики часнику очистіть від лушпиння і подрібніть.
Змішайте в салатниці яловичину, засмажку з цибулі і моркви, солоні огірки, додайте подрібнений часник, майонез, сіль і перець за смаком. Прикрасьте салат «Обжорка» гілочками петрушки і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Новости