З салатом з кабачків, моркви і часнику, заздалегідь заготовленому, в холодну пору року більше не доведеться думати над тим, яку ж закуску подати до обіду сім’ї. Ця закачування відмінно виручає в такій ситуації, адже смачний і соковитий салат як не можна краще підходить для цих цілей.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки (молоді) – 3 кг
- Морква – 5 шт.
- Часник – 150 гр.
- Перець чилі – 2 шт.
- Петрушка – 1 пучок
- Селера – 1 пучок
- Оцет столовий 9% – 1 склянка
- Масло рослинне – 1 ст.
- Сіль – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат з кабачків, моркви і часнику просто! Підготувати всі інгредієнти, використовувані в рецепті салату з кабачків, моркви і часнику.
Молоді кабачки помити, просушити, нарізати напівкружечками. Морква помити, очистити, натерти на крупній тертці. Перець чилі помити і подрібнити. Часник очистити і дрібно порізати. Зелень петрушки і селери помити, просушити на кухонному рушнику і дрібно порубати.
У великій емальованій мисці змішати кабачки, моркву, часник, перець чилі і часник. Влити туди масло рослинне оцет, додати сіль і цукор. Все добре перемішати і залишити на 10 годин.
Після цього поставити миску з салатом на середній вогонь. віслюку закипання варити овочі ще 20 хвилин до м’якості.
за заздалегідь стерилізованим банкам щільно розкласти готовий салат з кабачків, моркви і часнику. Банки закатати, дати їм повністю охолонути. Потім можна переставити їх на зберігання в будь-яке зручне для цього місце. Приємного апетиту!
Гострий салат з кабачків на зиму Гострі салати на зиму Салат з моркви на зиму Салати без капусти на зиму Салати без стерилізації на зиму Салати на зиму Салати у власному соку на зиму