Салат з куркою, грибами, квасолею і сухариками стане відмінним стравою на вечерю. Він дуже ситний, поживний і в міру калорійний. Ніжний насичений смак салату нікого не залишить байдужим. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квасоля червона – 1 банка
- Печериці консервовані – 0.5 банок
- Сухарики – 1 пакет
- Сир – 100 гр.
- Зелень – 1 пучок
- Часник – зуб.
- Майонез – 60 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з куркою, грибами, квасолею і сухариками? Відкриваємо квасоля і виливаємо з неї рідину, також зливаємо рідину з печериць. Якщо вони занадто великі розрізаємо їх на більш дрібні частини і змішати з квасолею в глибокій мисці.
Зелень промиваємо і кришимо ножем, додаємо її в салат.
Часник пропускаємо через прес.
Сир натираємо з допомогою великої терки.
Додаємо сир і часник в салат, також додаємо сухарики, заправляємо майонезом і перемішуємо.
Приємного апетиту!
Новости