Поживними салатами цілком можна замінити основне блюдо. Салат з квасолі з овочами, як раз такий. Ця страва сподобається не тільки тим, хто поститься і вегетаріанцям, але і всім іншим. Адже воно дуже смачне, поживне і корисне.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квасоля стручкова – 400 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля червоний – 1 головка
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Насіння гарбузове – 2 ст. л.
- Кунжут – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Масло кунжутне – за смаком
Процес приготування:
Перець очистити від насіння, нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити, дрібно нарізати. Цибулю з перцем, обсмажити на рослинному маслі 5 хвилин.
Квасолю очистити, варити в підсоленій воді 5 хвилин. Потім воду злити, квасоля просушити на паперовому рушнику.
Квасоля змішати з перцем і цибулею.
Додати вершкове масло, насіння гарбуза і кунжуту, посолити і поперчити. Тушкувати 5 хвилин.
Овочі зняти з вогню, перекласти в салатник, заправити кунжутним маслом. Яскравий, незвичайний, дуже смачний салат готовий! Насолоджуйтесь!
Новости