Поживними салатами цілком можна замінити основне блюдо. Салат з квасолі з овочами, як раз такий. Ця страва сподобається не тільки тим, хто поститься і вегетаріанцям, але і всім іншим. Адже воно дуже смачне, поживне і корисне.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля стручкова – 400 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля червоний – 1 головка
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Насіння гарбузове – 2 ст. л.
  • Кунжут – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Масло кунжутне – за смаком

Процес приготування:

Перець очистити від насіння, нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити, дрібно нарізати. Цибулю з перцем, обсмажити на рослинному маслі 5 хвилин.

Квасолю очистити, варити в підсоленій воді 5 хвилин. Потім воду злити, квасоля просушити на паперовому рушнику.

Квасоля змішати з перцем і цибулею.

Додати вершкове масло, насіння гарбуза і кунжуту, посолити і поперчити. Тушкувати 5 хвилин.

Овочі зняти з вогню, перекласти в салатник, заправити кунжутним маслом. Яскравий, незвичайний, дуже смачний салат готовий! Насолоджуйтесь!

Новости