Пармська шинка – сиров’ялена італійська шинка, приготована зі свинячого окосту, натертого сіллю. Ніжна по структурі пармська шинка ідеально поєднується з фруктами. Салат з пармською шинкою і грушею можна подавати на великому красивому блюді або порційно. Ідеальне поєднання інгредієнтів і цікаве смакове рішення неодмінно сподобається цінителям італійської кухні.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Груша – 340 гр.
- Базилік сушений – 100 гр.
- Рукола – 100 гр.
- Пармська шинка – 100 гр.
- Бальзамічний соус – за смаком
- Зелень – для прикраси
- Масло оливкове – за смаком
- Мед – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з пармською шинкою і грушею цікаво! Підготуйте необхідні інгредієнти для салату.
Грушу ретельно помийте. Очистіть від серцевини і наріжте тонкими скибочками.
Нарізану грушу викладіть на красиве блюдо, зверху змастіть розтопленим на водяній бані медом, додайте спеції за смаком.
На змащену медом грушу викладіть попередньо вимиті і обсушені листя базиліка.
Відкрийте упаковку пармської шинки і викладіть наверх базиліка.
Рукколу вимийте і просушіть, розкладіть поверх шинки.
Оливкова олія змішайте з бальзамічним соусом, добре перемішайте і полийте салат.
Приємного апетиту!
Новости