Яловича печінка багата вітамінами і корисними елементами. У поєднанні з іншими інгредієнтами продукт перетворюється в ситний і смачний салат. Спробуйте блюдо для вашого сімейного обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловича печінка – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Огірки солоні – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Яловичу печінку ретельно перемываем, зрізаємо непотрібні елементи. Варимо в киплячій підсоленій воді 30-40 хвилин.

Остиглу нарізаємо печінку шматочками середнього розміру.

Яйце відварюємо, остуджуємо і подрібнюємо для салату. Солоний огірок ріжемо тонкими дрібними шматочками.

Твердий сир пропускаємо через тертку. Цибулину тонко нарізаємо.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо цибулю до легкого рум’янцю.

В салатницю занурюємо всі підготовлені інгредієнти.

Салат солимо за смаком і заправляємо майонезом.

Викладаємо на тарілку і посипаємо подрібненою свіжою зеленню. Можна подавати як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Приємного апетиту!

Новости