Яловича печінка багата вітамінами і корисними елементами. У поєднанні з іншими інгредієнтами продукт перетворюється в ситний і смачний салат. Спробуйте блюдо для вашого сімейного обіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловича печінка – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Огірки солоні – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Майонез – 2 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Яловичу печінку ретельно перемываем, зрізаємо непотрібні елементи. Варимо в киплячій підсоленій воді 30-40 хвилин.
Остиглу нарізаємо печінку шматочками середнього розміру.
Яйце відварюємо, остуджуємо і подрібнюємо для салату. Солоний огірок ріжемо тонкими дрібними шматочками.
Твердий сир пропускаємо через тертку. Цибулину тонко нарізаємо.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо цибулю до легкого рум’янцю.
В салатницю занурюємо всі підготовлені інгредієнти.
Салат солимо за смаком і заправляємо майонезом.
Викладаємо на тарілку і посипаємо подрібненою свіжою зеленню. Можна подавати як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Приємного апетиту!
Новости