Одного разу приготувала салат з того, що було в холодильнику. Тепер салат зі смажених кабачків з майонезом – один з улюблених в нашій родині. Готується швидко і має неймовірний смак і аромат.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Кабачки – 900 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Петрушка – за смаком
- Цибуля зелена – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Майонез – 150 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат зі смажених кабачків з майонезом просто! Підготуйте всі необхідні інгредієнти для салату з кабачків з майонезом. Вибирайте молоді кабачки з м’якою шкіркою. Ретельно вимийте кабачки, обсушіть їх і наріжте кружечками товщиною 7 міліметрів. Викладіть в глибоку ємність, посоліть і залиште приблизно на 10 хвилин.
З кабачків злийте утворилася рідина, кружечки розріжте навпіл, промокніть паперовими рушниками. Добре розігрійте Сковороду, налийте невелику кількість рослинної олії, обсмажте кабачки з двох боків до золотистої скоринки. Потім викладіть їх на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло. Кабачки перекладіть в ємність.
Помідори ретельно промийте, видаліть плодоніжку і довільно наріжте. Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, повністю остудіть і очистіть від шкаралупи. Наріжте півкільцями і викладіть в ємність до кабачків.
Зелень петрушки і зелену цибулю ретельно промийте під холодною проточною водою, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте гострим ножем. Подрібнену зелень викладіть до решти інгредієнтів.
Часник очистіть від лушпиння і промийте. Очищений часник пропустіть через прес і додайте в салат. Заправте салат майонезом, посоліть і додайте чорний мелений перець за смаком. Ретельно перемішайте.
Подавайте ароматний салат порційно.
Приємного апетиту!
Новости