Апетитний шматочок м’яса – те, що потрібно для перерви на обід. Спробуйте приготувати неймовірно ситний шніцель по-міністерськи з хрусткою скоринкою. Страву можна подавати з будь-яким гарніром!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Батон – 120 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати шніцель по-міністерськи з курячої грудки? Якщо шматочки філе занадто товсті, то їх слід трохи відбити кухонним молотком. Далі кладемо м’ясо в збиті з сіллю і перцем яйця. Гарненько обвалюємо. Підготуємо батон. Для шніцеля можна використовувати трохи черствий. Нарізаємо продукт тонкими смужками. У них щільно обвалюємо філе після яйця.
Розігріваємо сковороду з олією. Викладаємо шніцелі і приступаємо до обжарке. Готуємо на тихому вогні, щоб м’ясо було просмажене всередині, а сухарі не згоріли.
На кожну сторону піде приблизно 5 хвилин. Тримаємо на плиті до яскраво вираженого рум’янцю.
Хрусткі курячі шніцель по-міністерськи готові! Перекладаємо в порційні тарілки, доповнюємо гарніром і подаємо до столу.
Котлети з курячого філе Курячі котлети Курячі котлети без борошна Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети на сковороді