Крем, приготований за цим рецептом, виходить дуже смачний, легкий по текстурі. Шоколадний крем, пломбір, в основі якого сметана, чудово тримає форму. Саме тому такий крем підійде не тільки для прошарку, але й для вирівнювання тортів, а також прикраси різних кондитерських виробів.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Сметана 20% – 400 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Шоколад – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати шоколадний крем, пломбір на сметані просто! Підготуйте інгредієнти, які будуть використовуватися в приготуванні крему.

В каструлю викладаємо сметану і яйця, все перемішуємо вінчиком.

В окремій ємності змішуємо цукор і пшеничне борошно.

Потім в отриману масу з яєць і сметани додаємо суху суміш з цукру і борошна. Все необхідно ретельно перемішати.

Поставте каструлю з вмістом на мінімальний вогонь, уваривайте основу до загустіння.

В гарячу заварную основу викладаємо шоколад.

Все ретельно перемішуємо, щоб шоколад розчинився.

Отриманий шоколадний заварний крем перекладаємо в іншу ємність, накриваємо харчовою плівкою і охолодити до кімнатної температури.

В окремій мисці збийте міксером вершкове масло. Воно має бути кімнатної температури.

В масляну суміш порційно вводимо шоколадний заварний крем, все збиваємо міксером до однорідності.

Шоколадний крем на сметані пломбір готовий!

Приємного вам чаювання!

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем зі сметани і масла для торта Крем, Пломбір для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанно-вершковий крем для торта