Крем, приготований за цим рецептом, виходить дуже смачний, легкий по текстурі. Шоколадний крем, пломбір, в основі якого сметана, чудово тримає форму. Саме тому такий крем підійде не тільки для прошарку, але й для вирівнювання тортів, а також прикраси різних кондитерських виробів.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Сметана 20% – 400 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Шоколад – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати шоколадний крем, пломбір на сметані просто! Підготуйте інгредієнти, які будуть використовуватися в приготуванні крему.
В каструлю викладаємо сметану і яйця, все перемішуємо вінчиком.
В окремій ємності змішуємо цукор і пшеничне борошно.
Потім в отриману масу з яєць і сметани додаємо суху суміш з цукру і борошна. Все необхідно ретельно перемішати.
Поставте каструлю з вмістом на мінімальний вогонь, уваривайте основу до загустіння.
В гарячу заварную основу викладаємо шоколад.
Все ретельно перемішуємо, щоб шоколад розчинився.
Отриманий шоколадний заварний крем перекладаємо в іншу ємність, накриваємо харчовою плівкою і охолодити до кімнатної температури.
В окремій мисці збийте міксером вершкове масло. Воно має бути кімнатної температури.
В масляну суміш порційно вводимо шоколадний заварний крем, все збиваємо міксером до однорідності.
Шоколадний крем на сметані пломбір готовий!
Приємного вам чаювання!
Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем зі сметани і масла для торта Крем, Пломбір для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанно-вершковий крем для торта