Східна кухня подарувала нам безліч смачних рецептів. Наприклад, таке похідне страву як шулюм, можна готувати в домашніх умовах. У вас вийде густий, ароматний суп на обід або рагу на вечерю.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Баранина (жирна) – 1 кг
- Картопля – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Кріп – 0,5 пучків
- Петрушка – 0,5 пучків
- Суміш перців – за смаком
- Вода – 3 – 4 л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати шулюм з баранини класичний просто! Зріжте жирну прошарок з баранини, наріжте її і розтопіть в казані. Потім викладіть туди баранину. Обсмажте м’ясо до золотистої скоринки, далі додайте суміш перців.
Цибулю і моркву очистіть і дрібно наріжте. Додайте овочі в казан до м’яса.
В казан влийте воду, щоб вміст сховалося, але не потонуло в рідині. З цього моменту буде відраховуватися час варіння близько 3 годин.
Картопля очистіть і наріжте кубиками. За півгодини до кінця варіння додайте картоплю в суп.
В кінці додайте рубану зелень, дайте супу настоятися під кришкою 10-15 хвилин, потім подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Шулюм Шулюм в казані Шулюм з баранини Шулюм класичний