Коли млинці вже готові, необхідно змастити їх спеціально приготованим кремом. Даний рецепт описує швидкий і простий процес приготування сметанного крему для млинцевого торта. Всього два інгредієнти, а який смачний виходить крем! Також важливо, що такий крем ідеально підходить для приготування торта з млинців.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Сметана 20% – 400 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати сметанний крем для млинцевого торта, підготуйте всі необхідні інгредієнти.

В зручну ємність викладаємо сметану. Щоб крем вийшов не надто рідким, використовуйте сметану з високою жирністю. Всипаємо до сметані необхідну кількість цукру. За бажанням цукор можна замінити цукровою пудрою, в такому разі не доведеться чекати розчинення цукрових кристалів.

Щоб зробити крем більш ніжним і повітряним, включіть міксер і збийте дані інгредієнти.

Дайте постояти сметанному крему в стороні приблизно 10 хвилин. Цього часу достатньо, щоб повністю розчинився цукор, а крем став однорідним.

Сметанний крем для млинцевого торта готовий! Тепер його сміливо можна використовувати за призначенням.

Приємного вам чаювання!

Густий сметанний крем для торта Крем для млинцевого торта Крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Торти