Запечена качка – ідеальне рішення для великого домашнього вечері або святкового меню. Птицю можна приготувати шматочками. М’ясо вийде соковитим, м’яким і приємним пряним ароматом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Качка домашня – 500 гр.
- Мед – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування соковитою і м’якою качки шматочками в духовці? Підготуємо необхідні продукти. Вибираємо цілу невелику качку або частина великої. Промиваємо під водою.
М’ясо птиці розбираємо на невеликі шматочки.
В глибокій тарілці з’єднуємо соєвий соус, мед, мелений перець і подрібнені зубчики часнику.
Ретельно розмішуємо ароматне вміст.
Занурюємо м’ясні шматочки в маринад на 30-60 хвилин. Після продукт викладаємо на деко і готуємо при температурі 200 градусів 40 хвилин.
Ароматна, соковита качка шматочками готова. Викладайте продукт на тарілку і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Качка в медово-соєвому соусі в духовці Качка в соєвому соусі в духовці Качка з медом в духовці Рецепти на Новий рік