Універсальний рецепт м’ясного блюда, яке можна подавати гарячим і охолодженим. Запечена свинина разом з гарніром може бути подана як основне блюдо, а з охолодженого м’яса можна робити нарізки, бутерброди і міні-рулети.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 1,4 – 1,5 кг
  • Діжонська гірчиця – 20 мл
  • Прованські трави – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 3 зуб.

Процес приготування:

Як почати готувати свинину цілим шматком з гірчицею в фользі в духовці? Свинину вимити, промокніть паперовими рушниками.

Часник очистіть, дрібно наріжте.

Зробіть на м’ясі надрізи і вкладете в них шматочки часнику.

Змішайте гірчицю зі спеціями і сіллю.

Цієї сумішшю натріть м’ясо з усіх боків, залиште маринуватися в холод мінімум на годину.

Потім загорнути м’ясо у фольгу і помістіть його в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте 60 хвилин.

Через годину розгорніть фольгу і запікайте ще 20 хвилин до рум’яної скоринки.

Готову свинину вийміть з фольги, трохи остудіть, наріжте і подавайте на стіл.

Смачного!

Страви з свинини