Заміс тесту на кефірі з майонезом займає небагато часу. Така піца відноситься до категорії «на швидку руку». Кефір для тіста візьміть жирний, адже на легкому кефірі тісто буде дуже рідким. Майонез додасть коржу особливий аромат і ситність. Начинка до цієї піці підходить будь-яка. Запікаємо піцу на сковорідці.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Борошно пшеничне – 9 ст. л.
- Кефір – 200 мл
- Майонез – 4 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
Процес приготування:
Почнемо готувати тісто для піци на кефірі і майонезі. У посуд для замішування тіста налийте теплий кефір. Покладіть до нього 4 ложки майонезу.
Потім розбийте яйця і насипте просіяне на сито борошно.
Ложкою або віночком ці інгредієнти перемішайте до однорідного стану. Тісто повинне вийти консистенції густої сметани.
Сковорідку для випічки піци намажте олією.
Вкладете в неї замішане тісто, розподіляючи його по поверхні сковорідки рівним шаром. Поверх тіста красиво укладіть підготовлену начинку і можете запікати піцу.
Смачною і вдалою випічки!
Бездріжджове тісто для піци на кефірі Дріжджове тісто для піци на кефірі Рідке тісто для піци Тісто для піци на кефірі Тонке тісто для піци