Простий, але при цьому незвичайний рецепт вишневого варення, для якого потрібно всього три інгредієнти. У такому варення зберігається величезна кількість корисних речовин зі свіжих ягід, а смак виходить автентичним.
Інгредієнти: на 1 л.
- Вишня – 1 кг
- Цукор-пісок – 1 кг
- Желатин харчовий – 25 гр.
Процес приготування:
Готувати варення-п’ятихвилинку з вишні з желатином на зиму просто! Вишню промиваємо, видаляємо з ягід кісточки.
Цукор перемішуємо з сухим желатином.
Засипаємо отриману суміш у вишню і гарненько перемішуємо, після чого масу, відправляємо набухати на ніч у холодильник.
Потім відправляємо майбутнє варення на вогонь.
Помішуючи, варимо ягоди близько 5 хвилин після закипання, періодично знімаючи піну.
Гаряче варення розкладаємо по простерилизованным банкам і закочує їх стерилізованими кришками.
Остигле варення зберігаємо в прохолодному місці. Приємного апетиту!
Варення з вишні Варення-п'ятихвилинка з вишні без кісточок Вишневе варення без кісточок з желатином Вишня на зиму Вишня у власному соку на зиму