Відбивні можна приготувати і не відбиваючи м’ясо. За цим рецептом ваше м’ясо вийде дуже соковитим і смачним. Важлива деталь, м’ясо потрібно різати упоперек волокон.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 300 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Олія соняшникова – 4 ст. л.
- Майонез – 3 ст. л.
- Крохмаль картопляний – 6 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування відбивних з курячого філе шматочками? Куряче філе промити, обсушити паперовими рушниками і наріжте кубиками.
До м’яса додайте яйця, сіль, перець, приправи і перемішайте.
До отриманої м’ясної маси додайте майонез і крохмаль, все ретельно перемішайте і поставте в холодильник на годину.
Розігрійте сковороду, влийте на неї невелику кількість соняшникової олії, сформуйте м’ясні оладки і обсмажте з двох сторін. До отбивным підійде будь-який гарнір з овочів, картоплі або каш.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе на сковороді Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні на сковороді