Універсальним м’ясним блюдом до гарніру на роботу є свинячі відбивні в яєчному клярі. Вони швидко готуються, відразу поділені на порції і зберігаються в холодильнику близько 4 днів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 630 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Приправа для мяса – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати відбивні зі свинини в яйці? Шматок свинини вимити й обсушити.
Порізати м’ясо на порційні шматки товщиною 1 см і відбити з двох сторін.
Всі шматочки свинини посолити і поперчити з однієї й іншої сторони.
Окремо у миску розбити яйце, посолити, додати прянощі і збовтати виделкою. В іншу тарілку висипати борошно.
Кожен шматок свинини вмочати відразу в яєчний кляр, а потім в борошно.
Обсмажувати м’ясо на середньому вогні з одного боку до появи рум’яної скоринки знизу.
Перевернути і досмажити відбивні зі зворотного боку до готовності.
Подавати відбивні зі свинини з картопляним пюре, макаронами або свіжими овочами.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді