Любителі італійської кухні завжди захоплено відгукуються про в’ялених помідорів з італійськими травами. Пропонуємо і вам спробувати це незвичайне для нас, але при цьому надзвичайно смачне і пікантне блюдо. Такі помідори стануть відмінною закускою або доповненням до основного блюда.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Помідори свіжі – 3 кг
  • Приправа Італійські трави – 1 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло оливкове – 200 мл

Процес приготування:

Рецепт приготування в’ялених помідорів з італійськими травами смачний! Помідори помити, просушити на кухонному рушнику. Кожен помідор розрізати навпіл, вийняти з них серцевину.

Викласти помідори в каструлю, всипати італійські трави, ретельно перемішати.

Деко застелити пергаментом. Викласти на деко підготовлені помідори. Духовку розігріти до температури 80 градусів, томити там помідори близько 9 годин.


Часник очистити. У заздалегідь стерилізовані банки готові викласти помідори, чергуючи їх з часником і оливковою олією. При необхідності банки з помідорами закатати, а можна і відразу пригощатися незрівнянними в’яленими помідорами з італійськими травами. Приємного апетиту!

В'ялені помідори В'ялені помідори в банках В'ялені помідори в духовці В'ялені помідори в оливковій олії В'ялені помідори з олією і часником В'ялені помідори на зиму