Любителі італійської кухні завжди захоплено відгукуються про в’ялених помідорів з італійськими травами. Пропонуємо і вам спробувати це незвичайне для нас, але при цьому надзвичайно смачне і пікантне блюдо. Такі помідори стануть відмінною закускою або доповненням до основного блюда.
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Помідори свіжі – 3 кг
- Приправа Італійські трави – 1 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
- Масло оливкове – 200 мл
Процес приготування:
Рецепт приготування в’ялених помідорів з італійськими травами смачний! Помідори помити, просушити на кухонному рушнику. Кожен помідор розрізати навпіл, вийняти з них серцевину.
Викласти помідори в каструлю, всипати італійські трави, ретельно перемішати.
Деко застелити пергаментом. Викласти на деко підготовлені помідори. Духовку розігріти до температури 80 градусів, томити там помідори близько 9 годин.
Часник очистити. У заздалегідь стерилізовані банки готові викласти помідори, чергуючи їх з часником і оливковою олією. При необхідності банки з помідорами закатати, а можна і відразу пригощатися незрівнянними в’яленими помідорами з італійськими травами. Приємного апетиту!
В'ялені помідори В'ялені помідори в банках В'ялені помідори в духовці В'ялені помідори в оливковій олії В'ялені помідори з олією і часником В'ялені помідори на зиму