Якщо ви любите, щоб м’ясне блюдо було повністю в підливці, то відмінним варіантом стане приготування їжачків з фаршу з рисом в каструлі. Підлива з томатною пастою дозволить готовому блюду мати насичений і приємний смак. Приготувати смачні і апетитні їжачки зможе кожна господиня!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Рис білий – 100 гр.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування їжачків з фаршу з рисом в каструлі з томатною пастою смачний! Рис слід відварити протягом 10 хвилин (до напівготовності), потім промити холодною водою.
Змішуємо рис з фаршем.
Додаємо до основних інгредієнтів яйце, спеції і сіль.
Все перемішуємо, формуємо з отриманої маси їжачки.
Поміщаємо їжачки в каструлю, заливаємо туди воду. Каструлю з вмістом ставимо на помірний вогонь. Варимо їжачки протягом 15 хвилин.
Обчищені моркву і ріпчасту цибулю необхідно подрібнити.
Обсмажуємо цибулю і моркву на сковороді з рослинним маслом.
Потім додаємо до обсмаженою овочам томатну пасту, пшеничне борошно і спеції. Все перемішуємо і готуємо підливку ще пару хвилин.
Готову підливку необхідно перелити в каструлю з їжачками.
Після цього тушкуємо страву протягом 30 хвилин на мінімальному вогні.
Їжачки з фаршу з рисом в каструлі з томатною пастою готові!
Приємного вам апетиту!
Їжачки з фаршу Їжачки з фаршу і рису Їжачки з фаршу і рису в каструлі Їжачки з фаршу і рису з підливою в духовці