Якщо ви любите, щоб м’ясне блюдо було повністю в підливці, то відмінним варіантом стане приготування їжачків з фаршу з рисом в каструлі. Підлива з томатною пастою дозволить готовому блюду мати насичений і приємний смак. Приготувати смачні і апетитні їжачки зможе кожна господиня!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Рис білий – 100 гр.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування їжачків з фаршу з рисом в каструлі з томатною пастою смачний! Рис слід відварити протягом 10 хвилин (до напівготовності), потім промити холодною водою.

Змішуємо рис з фаршем.

Додаємо до основних інгредієнтів яйце, спеції і сіль.

Все перемішуємо, формуємо з отриманої маси їжачки.

Поміщаємо їжачки в каструлю, заливаємо туди воду. Каструлю з вмістом ставимо на помірний вогонь. Варимо їжачки протягом 15 хвилин.

Обчищені моркву і ріпчасту цибулю необхідно подрібнити.

Обсмажуємо цибулю і моркву на сковороді з рослинним маслом.

Потім додаємо до обсмаженою овочам томатну пасту, пшеничне борошно і спеції. Все перемішуємо і готуємо підливку ще пару хвилин.

Готову підливку необхідно перелити в каструлю з їжачками.

Після цього тушкуємо страву протягом 30 хвилин на мінімальному вогні.

Їжачки з фаршу з рисом в каструлі з томатною пастою готові!

Приємного вам апетиту!

Їжачки з фаршу Їжачки з фаршу і рису Їжачки з фаршу і рису в каструлі Їжачки з фаршу і рису з підливою в духовці