Заварний крем – одна з найпопулярніших начинок для рулетів, тортів, вафельних трубочок і інших солодощів. Жодному виходить дуже густим, ніжним і неймовірно смачним. А приготувати його дуже просто!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Ванільний цукор – 1 щіпка
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Як приготувати заварний крем для бісквітного рулету? Беремо глибоку ємність і вливаємо в неї молоко, додаємо цукровий пісок, ванільний цукор, яйце і крохмаль.
Все ретельно збиваємо вінчиком або ж з допомогою міксера.
Тепер перелити масу в каструлю, ставимо на помірний вогонь і варимо 10-15 хвилин, періодично помішуючи, поки крем не стане густим.
Охолоджуємо крем при кімнатній температурі.
Приємного апетиту!
Білковий заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Торти