Заварний крем з молока чудово доповнить і просочить ваш медовий торт. Приготуйте продукт по простому і швидкому рецептом в домашніх умовах. Вас здивує ніжний і не надто солодкий смак готової страви.
Інгредієнти: на .
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати заварний крем з молока для медового торта? Яйця ретельно збиваємо з цукром до легкої піни.
Додаємо в яєчну суміш борошно і продовжуємо збивати.
вливаємо Тонким струменем теплої молоко і ретельно розмішуємо масу.
Переставляємо страву на плиту і варимо на повільному вогні, поки не загусне. Під час готування масу потрібно безперервно заважати.
Готовий крем знімаємо з плити. Остуджуємо, накривши харчовою плівкою. Після чого продукт повністю готовий, можна промащувати шари торта.
Заварний крем для торта Крем для медовика Крем для торта з молока, яєць і цукру Медовик без масла Медовик без сметани Торти