Рецепт желе з червоної смородини з желатином подобається багатьом господиням, так як, по-перше, є куди використовувати ягоди червоної смородини, а по-друге, желе готується швидко і просто, а виходить таким смачним, що пальчики оближеш.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Смородина червона – 600 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Вода – 200 гр.
- Желатин харчовий – 1 пакет
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування желе з червоної смородини з желатином? Ягоди червоної смородини відокремити від гілочок. Промити і осушити на кухонному рушнику.
Ягоди всипати в каструлю, додати до них воду і цукор.
Ставимо на середній вогонь. Варити близько 20 хвилин
Желатин замочити у воді за інструкціями на упаковці, дати йому розійтися.
Варяться ягоди перетерти через сито, додати до них желатин, акуратно і ретельно все перемішати. Варити ще 10 хвилин.
Готове желе з червоної смородини з желатином розлити по банках, дати охолонути і можна насолоджуватися неперевершеним смаком желе.
Варення із червоної смородини Варення-желе з червоної смородини Джем з червоної смородины Желе з червоної смородини Желе з червоної смородини без желатину Червона смородина на зиму