Рецепт желе з червоної смородини з желатином подобається багатьом господиням, так як, по-перше, є куди використовувати ягоди червоної смородини, а по-друге, желе готується швидко і просто, а виходить таким смачним, що пальчики оближеш.


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Смородина червона – 600 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Вода – 200 гр.
  • Желатин харчовий – 1 пакет

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування желе з червоної смородини з желатином? Ягоди червоної смородини відокремити від гілочок. Промити і осушити на кухонному рушнику.

Ягоди всипати в каструлю, додати до них воду і цукор.

Ставимо на середній вогонь. Варити близько 20 хвилин

Желатин замочити у воді за інструкціями на упаковці, дати йому розійтися.

Варяться ягоди перетерти через сито, додати до них желатин, акуратно і ретельно все перемішати. Варити ще 10 хвилин.

Готове желе з червоної смородини з желатином розлити по банках, дати охолонути і можна насолоджуватися неперевершеним смаком желе.

Варення із червоної смородини Варення-желе з червоної смородини Джем з червоної смородины Желе з червоної смородини Желе з червоної смородини без желатину Червона смородина на зиму