Сьогодні представляю вашій увазі рецепт жульєна без курки. Зазвичай до складу інгредієнтів для приготування жульєна входять гриби і куряче м’ясо. Блюдо виходить дуже смачним зі сметанним соусом. Поєднання продуктів просто чудове.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Печериці свіжі – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Сметана 20% – 150 гр.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до готування жульєна без курки. Підготуйте необхідні продукти для жульєна.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння.
Печериці промийте і просушіть, очистіть.
Зелень кропу ретельно вимийте і дайте обсохнути.
Очищений ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.
Очищені печериці наріжте середнім кубиком.
На добре розігріту сковороду налийте невелику кількість рослинної олії і викладіть нарізану цибулю, обсмажте на повільному вогні до прозорості.
Викладіть нарізані гриби у другу сковороду обсмажте до повного випаровування утворився соку.
Посоліть і поперчіть, перемішайте.
Обсмажену цибулю викладіть до обсмажених грибів.
Перемішайте, додайте сметану і заздалегідь подрібнену зелень кропу, ще раз перемішайте і тушкуйте кілька хвилин.
Готовий жульєн розділіть на дві частини, перекладіть у форму для запікання і в блюдо, в якому будете подавати.
Подавайте на стіл в такому вигляді на блюді без сиру.
Твердий сир натріть на крупній тертці.
Жульєн у формі для запікання, зверху присипте натертим сиром.
Помістіть в розігріту духовку і запікайте при температурі 180 градусів близько 10 хвилин. Сир розплавиться і підрум’яниться.
Приємного апетиту!
Жульєн Жульєн в горщиках Жульєн з грибами Жульєн з грибами і сиром Жульєн з печерицями та сиром Жульєн з сметаною Жульєн класичний