Рецепт страви, яка представлена вашій увазі, чудово впишеться не тільки в повсякденне, але і у святкове меню. Незважаючи на простоту приготування, блюдо відрізняється незвичайним смаком і оригінальною подачею. Крім того, всі інгредієнти для жульєна на сметані можна знайти практично на будь-якій кухні.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Печериці свіжі – 400 гр.
- Сметана – 150 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати жульєн на сметані? Для початку підготуйте необхідні інгредієнти.
Очищаємо від лушпиння цибулину і нарізаємо її півкільцями, печериці промиваємо під проточною водою, видаляємо ніжки і нарізаємо кубиками середнього розміру.
Гриби і цибулю обсмажуємо на окремих сковорідку з невеликою кількістю рослинного масла.
Після того, як печериці і цибулю будуть майже готові, додати до них сметану і подрібнений кріп. Дайте їм потушиться протягом п’яти хвилин на невеликому вогні.
Залишилося викласти страву в піалу і прикрасити подрібненим кропом.
При бажанні жульєн на сметані можна посипати тертим сиром.
Жульєн Жульєн з грибами Жульєн з грибами і сиром Жульєн з грибами і сиром на сковороді Жульєн з грибами класичний Жульєн з печериць Жульєн з печерицями та сиром Жульєн з сметаною